SINDICATE DEPOLITIZATE?!... Hai că se poate!


COMUNICAT
CĂTRE,
PREŞEDINTELE PARTIDULUI SOCIAL DEMOCRAT
DOMNUL LIVIU DRAGNEA
RE: RESPONSABILITATE
Uniunea Sindicatelor Libere din învăţământul Preuniversitar Iaşi, structură care reuneşte peste 8500 de salariaţi din sistemul de învăţământ preuniversitar al judeţului laşi, cere Preşedintelui Camerei Deputaţilor să fie “RESPONSABIL” si în declaraţii!
 
Biroul Executiv al USLIP Iaşi a luat act “cu nesurprindere” de îndemnurile Preşedintelui Camerei Deputaţilor, domnul LIVIU DRAGNEA, către profesori, “de a fi RESPONSABILI pentru că atât poate duce ţara”. Coincidenţă sau nu, această sintagmă a fost folosită şi de Premierul Mihai Tudose.
Ne întrebăm oare, când a fost RESPONSABIL domnul LIVIU DRAGNEA:
  • atunci când ne-a promis prin Programul de Guvernare majorări de 80% pe parcursul unui an?
  • în momentul în care a susţinut că angajaţii din învăţământ, ca şi ceilalţi bugetari, vor putea beneficia de voucherceîn valoare de 1450 lei începând cu 1 iulie 2017?
Ne amintim cu neplăcere de prezenţa domniei sale la postul de televiziune Antena 3, în care ţinea să demonstreze că “Programul de Guvernare a fost şi va fi respectat cu punct şi virgulă”.
 

De asemenea, ne întrebăm dacă a fost mai RESPONSABIL când a acceptat ca prin Legea Unica de Salarizare, Administraţiile Publice Locale să-şi aprobe singure salarii majorate?
 
Poate RESPONSABILITATEA domniei sale a fost mai evidentă în momentul aprobării pensiilor speciale de zeci de mii de lei către angajaţii în vârstă de 40 de ani din instituţiile de forţă.
 
Vă invităm, domnule Preşedinte al Camerei Deputaţilor, ca pe viitor, să fiţi mai atent la promisiuni, acţiuni politice şi nu în ultimul rând, am dori să aveţi în vedere faptul că timpul iluziilor a trecut. ŞI PENTRU NOI ŞI PENTRU DUMNEAVOASTRĂ!
 
Cu stimă,
 
PROF. LAVINIU LĂCUSTĂ,
PREŞEDINTE USLIP IAŞI
14.09.2017

Inapoi la toate stirile

Anunturi recomandate

reclame