Florin Lixandru, inspectorul general al Capitalei: culegerile de probleme nu sunt auxiliare


Gazeta Matematica nu este interzisa in scoli, nu este un material auxiliar (inspectorul scolar general al Bucurestiului)
 
Folosirea Gazetei Matematice in scoli nu este interzisa pentru ca nu este vorba de un material auxiliar, a declarat vineri, pentru HotNews.ro. inspectorul scolar general al municipiului Bucuresti, Florian Lixandru, care a precizat ca acelasi lucru este valabil si pentru culegeri.
 
Acesta a precizat ca Gazeta Matematica nu e interzisa, fiind vorba de o publicatie a Societatii de Stiinte Matematice din Romania.
 
Acesta a precizat ca nici culegerile de probleme nu sunt interzise, deoarece nu sunt auxiliare.
 

"Nu impiedica nimeni pe profesor sa foloseasca la clasa culegeri sau sa vina cu fise de acasa. Gazeta Matematica este o revista a Societatii de Stiinte Matematice din Romania. Auxiliarele sunt altceva, chiar asa se numesc, trebuie sa aiba avizul Ministerului pe ele", a spus Lixandru. 
 
Inspectorul scolar general al Capitalei a negat si zvonurile legate de controale in scoli pentru identificarea folosirii de materiale auxiliare neautorizate. "Nu stiu de unde a iesit minciuna asta. Nici nu am avea nevoie sa controlam ghiozdanele elevilor", a spus el.

Inapoi la toate stirile

Anunturi recomandate

reclame