Evaluarea Națională 2022. Simulările care-ți prezintă rezultatul, feedback-ul de la profesor și soluțiile oficiale


Începând de sâmbătă, 18 decembrie, ora 8:00, în orice zi, de la orice oră pe care o consideri potrivită, poţi susţine prima simulare a probei de limba română pentru pregătirea examenului de Evaluare Naţională.

Cu toţii avem emoţii în preajma unui examen, oricât de bine pregătiţi am fi. Pentru că emoţiile ne pot sta în cale şi în ceea ce priveşte examenul de Evaluare Naţională, iată câteva sfaturi de la profesor care te vor ajuta să iei nota 10 la unul dintre cele mai importante examene din viaţa ta:

# Citeşte foarte bine cerinţa. Iar dacă eşti de părere că ai citit-o bine, mai citeşte-o încă o dată. E mai bine să fii sigur că ştii ce ai de făcut, decât să pierzi câteva sutimi pentru că te-ai grăbit.

# Nu face calculele în minte. Nici măcar pe cele care-ţi par simple. Încearcă să calculezi totul pe ciornă şi rezolvă exerciţiile de la subiectul I de două ori, aşa te vei asigura că le-ai rezolvat corect şi că toate rezultatele sunt bune.

# Pentru exerciţiile grele, notează-ţi pe ciornă fiecare pas pe care trebuie să-l faci pentru rezolvarea lor, aşa vei fi sigur că nu omiţi niciun pas cheie.

# Rezolvă subpunctele problemelor în ce ordine vrei şi nu te bloca pe ceea ce nu ştii.

Dacă crezi că ai nevoie de pregătire suplimentară pentru Evaluarea Naţională, înscrie-te în programul Upper.School aici: !!! https://bit.ly/3ELnK2V

 

Inapoi la toate stirile

Anunturi recomandate

reclame