Modele Subiecte Probe Scrise Bacalaureat 2009


Modelele de subiecte pentru probele orale ale examenul national de bacalaureat din 2009 au fost publicate pe site-ul http://subiecte2009.edu.ro, a anuntat, astazi, Ministerul Educatiei. Deasemenea subiectele pot fi descarcate si de pe pagina site-ului nostru http://mate.info.ro/MaterialDescription.aspx?ID=364

:)Disciplinele pentru care au fost concepute modelele de subiecte sunt limba si literatura româna, limbile moderne si cele materne. Cu exceptia probei orale de limba si literatura româna, în cazul careia sunt disponibile patru variante, pentru celelalte discipline sunt prezentate câte un model de subiect, baremul de evaluare, precizari si explicatii privind modalitatile de rezolvare.

Potrivit metodologiei de examen adoptata de minister la sfârsitul lunii august, publicarea subiectelor pe internet se face numai pentru probele scrise, nu si pentru cele orale, asa cum s-a întâmplat anul acesta.Pentru probele scrise la examenul de bacalaureat-2009 se pastreaza aceleasi modele ca la examenul de bacalaureat-2008.

Profesorii si candidatii interesati de modele de subiecte probe scrise pot sa acceseze website-ul http://subiecte2008.edu.ro/bacalaureat/subiecte. (Pentru candidatii care studiaza dupa programele vechi, valabile pâna în 2007, subiectele se gasesc la adresa în http://subiecte2007.edu.ro/2007/bacalaureat/arhiva_de_subiecte).

Bacalaureatul 2009 va avea loc între 22 iunie si 9 iulie.

Inapoi la toate stirile

Anunturi recomandate

reclame