Ecaterina Andronescu: unele promisiuni electorale au fost cam exagerate


E. Andronescu: Salariile nu vor creste cu 50% pentru toti profesorii

Viitorul guvern nu aduce vesti bune pentru profesori care asteptau ca pâinea calda majorarea votata de fostul Parlament. Salariile nu vor creste cu 50% pentru toti profesorii, spune viitorul ministrul al Educatiei. Ecaterina Andronescu avertizeaza ca unele promisiuni electorale au fost cam exagerate.Photobucket

Ecaterina Andronescu a declarat ieri în fata comisiilor parlamentare de specialitate ca nu se poate dezice de legea de majorare a salariillor cadrelor didactice, însa avertizeaza ca majorarea salariilor pentru profesorii din învatamântul preuniversitar nu mai poate fi de 50%, asa cum s-a promis.

Viitorul ministrul al Educatiei a preconizat o crestere salariala de doar 37%, având în vedere ca în acest an au fost aplicate deja câteva majorari.

Nici studentii nu au motive de bucurie. Promisiunile facute de PSD, potrivit carora studentii vor avea burse la nivelul salariului minim pe economie, au putine sanse de realizare. În noul program de guvernare PSD+PC-PD-L situatia burselor studentesti este tratata în termeni foarte vagi.

Inapoi la toate stirile

Anunturi recomandate

reclame