Plata cadrelor didactice care au participat la Teza Unica


În data de 29 ianuarie 2009, la sediul Ministerului Educatiei, Cercetarii si Inovarii a avut loc o noua întâlnire pe problema Contractului Colectiv de Munca Unic la Nivel de Ramura Învatamânt.

Discutii pe textul contractului nu au avut loc datorita problemelor generate de componenta comisiei de negociere a M.E.C.I. (care nu cuprindea si un secretar de stat) si de proiectul de contract propus de minister.

La sedinta a participat pentru scurt timp si doamna ministru Ecaterina Andronescu, care, la solicitarea noastra, a dispus numirea în comisie a domnului secretar de stat Augustin Constantin Mitu. În aceste conditii, discutiile s-au suspendat pâna joi, 4 februarie 2009 – data pâna la care ordinul ce reglementeaza componenta comisiei de negociere a ministerului urmeaza a fi modificat, pentru asigurarea cadrului legal al negocierilor.

Tot astazi, 29 ianuarie 2009, s-a discutat si proiectul Ordinului privind modul de plata a personalului didactic, care face parte din comisiile pentru organizarea si desfasurarea tezelor cu subiect unic la clasele a VII-a si a VIII-a, în anul scolar 2008-2009.

La adresa:http://mate.info.ro/MaterialDescription.aspx?ID=422 gasiti o informare legata de aceasta plata.

Inapoi la toate stirile

Anunturi recomandate

reclame