Informatii totale despre admiterea in liceu


Elevii de clasa a VIII-a au la dispozitie un serviciu online gratuit cu informatii despre admiterea în liceu

Portalul REALITATEA.NET vine în sprijinul elevilor si parintilor, punându-le la dispozitie un serviciu online gratuit care ofera informatii complete despre admiterea în liceu în 2009. Astfel, elevii din clasa a VIII-a îsi pot calcula media de admitere si sa-si aleaga, în functie de aceasta, liceul.

Pagina electronica este un instrument ideal pentru alegerea unei institutii de învatamânt potrivite, deoarece cuprinde informatii complete si actualizate despre admitere: profile, filiere, specializari, numar de locuri pe fiecare specializare, media de admitere din 2008 pentru fiecare specializare în parte, limba de predare, etc.

balonDe asemenea, fiecare liceu din România are o fisa de prezentare care cuprinde printre altele numarul elevilor, date despre dotari, informatii de contact si localizare pe o harta interactiva.

Un element inovator al paginii îl reprezinta posibilitatea de a calcula media de admitere si de a alege un liceu în functie de aceasta. De asemenea, pe www.realitatea.net/admitereliceu elevii îsi pot simula completarea fisei de înscriere cu optiunile pentru liceu. Cei interesati aleg liceele favorite, ordoneaza optiunile si obtin automat lista de licee cu specializarile si codurile lor, asemanatoare fisei de admitere. Pagina rezultata poate fi imprimata, fiind de un real folos pentru elevi atunci când vor completa fisele de înscriere la scoli.

www.realitatea.net/admitereliceu este un serviciu oferit de Intuitext si sprijinit mediatic de Realitatea TV, având ca scop sprijinirea educatiei din România.

Inapoi la toate stirile

Anunturi recomandate

reclame