Olimpiada de Informatica a Europei Centrale (8 - 14 iulie/Târgu Mures)


România organizeaza pentru a treia oara Olimpiada de Informatica a Europei Centrale (8 - 14 iulie/Târgu Mures) 08.07.2009

Ministerul Educatiei, Cercetarii si Inovarii, Inspectoratul Scolar Judetean Mures si Universitatea „Petru Maior" organizeaza în perioada 8 - 14 iulie, la Târgu Mures, a XVI-a editie a Olimpiadei de Informatica a Europei Centrale (CEOI).

Photobucket




La editia din acest an vor participa 56 de elevi din 11 tari (Croatia, Cehia, Germania, Ungaria, Polonia, Slovacia, România, Elvetia, Serbia, Republica Moldova si SUA), din care ultimele patru au calitatea de invitat. Lotul care va reprezenta România este format din urmatorii elevi: Cosmin Gheorghe, Bogdan Cristian Tataroiu, Marius Ioan Dragus (toti de la Liceul International de Informatica din Bucuresti) si Andrei Bogdan Pârvu (Colegiul National de Informatica „Tudor Vianu" din Bucuresti). Festivitatea de deschidere este programata joi, 9 iulie 2009, ora 9.30, la Palatul Culturii din Târgu Mures.

Conform regulamentului, fiecare stat poate înscrie în concurs o echipa formata din maximum 4 elevi a caror vârsta nu depaseste 19 ani la data concursului. Tara gazda poate alinia în sectiunea necompetitiva înca doua formatii si o selectionata a orasului în care se deruleaza întrecerea.

Olimpiada de Informatica a Europei Centrale este o competitie cu specific regional lansata si organizata de România în 1994 si 2000, la Cluj-Napoca.

Inapoi la toate stirile

Anunturi recomandate

reclame