Un barbat din Bacau a absolvit 10 facultati în ultimii sapte ani


Zece diplome de licenta în pericol de anulare la un singur bacauan, care a cheltuit peste 50.000 de euro pentru a le obtine. În ultimii sapte ani, barbatul de 65 de ani a urmat simultan cursurile mai multor facultati ale Universitatii Spiru Haret, forma de învatamânt la distanta.

Conform diplomelor pe care le detine, Ioan Hanganu este licentiat, printre altele, în Drept, Istorie, Jurnalism, Management si Afaceri Internationale.

spiru haret"În tot acest timp, am lasat foarte multe aspecte ale vietii private în spatiul secundar, a trebuit sa ma preocup numai de învatamânt, care pentru mine a fost un învatamânt intensiv, eu am consumat în medie între 8 si 10 ore zilnic pentru studiu", a declarat Ioan Hanganu.

Bacauanul se considera nedreptatit de decizia Ministerului Învatamântului cu privire la situatia absolventilor de cursuri la distanta de la Universitatea Spiru Haret.

"Sub aspect juridic, este o încalcare flagranta a tuturor drepturilor si libertatilor mele ca om. În afara de asta, eu voi suporta o sanctiune- sanctiunea nulitatii acestor acte. Daca eu suport aceasta sanctiune, doresc ca Ministerul si toate organele care au competenta pe acest spectru, de cercetare si decizie, sa demonstreze vinovatia mea mea civila sau de orice natura.", a precizat Ioan Hanganu.

Dupa ce a terminat Dreptul, Ioan Hanganu a obtinut si o diploma de masterat, la o facultate de stat. Bacauanul este acum student în anul întâi la Facultatea de Limbi si Literaturi Straine, tot la Universitatea Spiru Haret, careia nu îi gaseste nici o vina în scandalul diplomelor.

Inapoi la toate stirile

Anunturi recomandate

reclame