Invitatie la congresul cadrelor didactice


Între 27-30 august 2009, în Bucuresti, se va desfasura sub patronajul MECI, un Congres al Cadrelor Didactice din România care are ca principal scop dezbaterea proiectelor legislative din domeniul educatiei, se precizeaza într-un comunicat sosit la redactie, semnat Viorel Dolha, presedintele Asociatiei Generale a Învatatorilor din România.

La eveniment sunt asteptati si înalti oficiali români, personalitati ale stiintelor educatiei, reprezentanti ai sindicatelor, asociatiilor parintilor, studentilor si elevilor.

Vor participa si 62 de cadre didactice de peste hotare.

Participantilor din tara li se asigura cazare gratuita si masa la pret de cantina.

Obtinându-se o sala (Sala de festivitati din Complexul Leu- str. Iuliu Maniu nr 1-3) cu o capacitate mai mare decât cea initiala, pe lânga 600 de participanti din toate judetele tarii deja înscrisi, se mai pot înscrie si alti doritori la tel. 0723-259290 sau 0746-787740 sau vioreldolha@yahoo.com Aceasta adresa de e-mail este protejata de spamboti; aveti nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza .

Pentru AGIRo, care a organizat si anul trecul la Palatul Parlamentului o asemenea actiune, acest congres este al XXX-lea, primul având loc în 1898.

Inapoi la toate stirile

Anunturi recomandate

reclame