Profesor de matematica pensionar, da lectii pe Internet


Profesor de matematica pe Internet, dupa pensionare

Emil Dumitrescu, un profesor din Galati, da consultatii pe Internet elevilor din intreaga lume, dupa ce a predat matematica aproape 50 de ani.

Cei care ii solicita lectii online nu sunt doar din Romania, ci si din Franta, SUA, Danemarca, Spania si Marea Britanie. Dumitrescu, in varsta de 68 de ani, este totusi constient ca niciodata Internetul, chiar si interactiv, nu va inlocui matematica de la orele de clasa.

Profesorul recunoaste ca dialogul cu elevii pe internet nu a fost ideea sa, informeaza Evenimentul Zilei.

PhotobucketAcum un an, un fost elev de-al meu, Codrin Stefan Arsene, care acum este student in SUA, m-a facut sa inteleg cat de mult i-as putea ajuta pe adolescenti explicandu-le pe Internet tainele matematicii. M-a convins. Asa a aparut site-ul www.profesoronline.ro. In pragul examenelor de absolventa, am ajuns la peste o mie de accesari zilnic", spune profesorul.

Faptul ca solutiile sale de rezolvare a problemelor sunt apreciate se vede nu doar in numarul de vizite pe site, ci si in rezultatele obtinute, la Bacalaureat si la olimpiade interne si internationale, de elevii si absolventii colegiilor nationale unde a predat in orasul de pe Dunare.

Inapoi la toate stirile

Anunturi recomandate

reclame