TARGUL LICEELOR DIN CAPITALA LA PALATUL COPIILOR


 Elevii care termina in aceasta vara clasa a VIII-a pot afla ce ofera liceele si scolile profesionale din Bucuresti, in cadrul Targului de Oferta Educationala, care se deschide astazi, la Palatul Copiilor.

Astfel, toate liceele si scolile de arte si meserii bucurestene vor avea standuri in care vor prezenta numarul de locuri pentru clasa a IX-a, materiile studiate, limbile straine predate, profesorii renumiti, „de gasca“ sau mai severi. De asemenea, scolarii vor putea sta de vorba si cu colegii lor mai mari. Targul va fi deschis pana pe 25 mai.

Potrivit Inspectoratului Scolar al Municipiului Bucuresti, aproape 13.800 de absolventi de gimnaziu vor participa, in acest an, la repartizarea computerizata, dupa terminarea clasei a VIII-a. Cei care vor sa se inscrie la licee vocationale sau sportive trebuie sa sustina, in perioada 12-15 iunie, probe de aptitudini.

Conducerile scolilor vor organiza sedinte de instruire cu parintii si elevii, pentru prezentarea si clarificarea tuturor aspectelor legate de admiterea pentru anul scolar 2008-2009. Repartizarea computerizata va avea loc pe 27 iunie.


Inapoi la toate stirile

Anunturi recomandate

reclame