Cum poti deveni student la Yale sau Stanford .


Yale University si Stanford University cauta studenti in Romania

Reprezentanti ai Stanford University, Yale University, Edinburgh University si Amsterdam University vin in Romania pentru a se prezenta si a oferi toate informatiile necesare tinerilor dornici de a urma cursurile lor.

Conform unui comunicat remis Ziare.com, intalnirile cu aspirantii vor avea loc in cadrul editiilor 2010 ale RIUF - Romanian International University Fair si RIMME - Romanian International Master & MBA Exhibition, unde aceste universitati de top din lume vor avea un pavilion dedicat.

Photobucket"Interesul ridicat pentru aceste universitati este generat de calitatea educatiei pe care acestea o ofera studentilor. Obiectivul prezentei reprezentantilor, studentilor si absolventilor de succes ai acestor universitati este cresterea numarului de studenti romani la cele mai bune scoli din lume. Pavilionul 'TOP Universities' va contribui la atingerea acestui obiectiv prin cateva mecanisme cu succes demonstrat in trecut: - cresterea gradului de intelegere al profilelor universitatilor de top, reducerea imensei distante imaginare intre un student din Romania si astfel de institutii prin explicarea modului in care alti tineri romani inaintea lor au ajuns studenti la cele mai bune universitati din lume si cresterea capacitatii de a realiza aplicatii de succes", se mai precizeaza in comunicatul citat.

RIUF si RIMME sunt organizate anual de Grupul EDUCATIVA, un grup de companii si organizatii non-guvernamentale ce dezvolta proiecte, produse si servicii educationale care ajuta tinerii romani in identificarea si fructificarea oportunitatilor de dezvoltare personala.

Anul acesta, Romanian International University Fair - RIUF va avea loc pe 13-14 martie la Bucuresti, pe 16 martie la Timisoara, iar pe 18 martie la Iasi.

Romanian International Master & MBA Exhibition - RIMME va avea loc pe 11 martie la Bucuresti.

Informatii suplimentare pot fi gasite pe site-urile RIUF, RIMME si EDUCATIVA.

Inapoi la toate stirile

Anunturi recomandate

reclame