Inceputul lunii Martie - Leadership Autentic in Judetul Dambovita


Educatie de calitate  – Leadership Autentic 
 

Printre cuvintele cheie care definesc situatia actuala din sistemul de invatamant romanesc se numara: greve, nemultumire, Legea Unica, disponibilizari. Consecintele cele mai grave se resimt  insa cel mai pregnant in randul elevilor, cea mai importanta resursa a societatii, foarte des neglijata in ultima perioada. Fundatia LEADERS cu sprijinul deosebit al companiei Petrom si-au unit fortele pentru a redefini procesul educational prin leadership, valori, atitudine si performanta  demonstrand cu ajutorul Programului Leadership Autentic ca educatia de calitate – se poate! 

Inceputul lunii Martie aduce in liceele din Judetul Dambovita speranta ca tinerii pot beneficia de programe de dezvoltare personala la standarde inalte prin implementarea programului non-formal Leadership Autentic. Avand la baza o structura de 4 module pe teme precum Lideri si Leadership; Comunicare si Vorbirea in Public; Valori si Viziune; Dezvoltare personala si Educatia Continua; programul le ofera participantilor sansa  sa-si descopere propriul potential si valorile care le determina parcursul spre performanta, sa cunoasca modele autentice de lideri, sa interactioneze cu tineri care investesc multa pasiune in dezvoltarea lor personala astfel creand o comunitate de viitori lideri autentici. 

“Sunt foarte multumita ca in Romania, mai incearca si alti oameni, in afara de profesori, sa ne scoata din mediocritate.” Declara Miruna Corodeanu, Participant al Programului Leadership Autentic. “Totul a inseamnat un progres. M-am simtit in largul meu si am invatat ca trebuie sa ne urmam obiectivele fara sa renuntam la ele niciodata. A fost o oportunitate excelenta!”  

Programul are loc in 2 editii, in Liceul Teoretic I.L. Caragiale din Moreni, 6 – 7 Martie, unde elevii au avut sansa sa beneficieze si de sfaturile unui profesionist din domeniul resurselor umane, si Colegiul National Ienachita Vacarescu, editie care se va desfasura in zilele de 13 – 14 si 15 Martie. Datorita companiei Petrom un numar de 70 de tineri din aceste licee au sansa sa participe la o experienta aparte de leadership si dezvoltare personala. 

Leadership Autentic este un program conceput de Fundatia LEADERS Romania. LEADERS Romania este devotata promovarii conceptului de leadership si dezvoltarii unor tineri responsabili, capabili si inovatori, care isi vor coordona activitatile spre evolutia tuturor membrilor societatii. Printre cele mai importante initiative ale LEADERS Romania se numara Leadership Autentic, Leadership School, Leadership Academy, Leadership Education, Leadership Center, LEADERS Movie, Clubul Antreprenorilor si LEADERS Awards. 

Contact:

Adina Ghita

Project Manager

Leadership Autentic 

LEADERS Romania

3B, Boteanu, apt.4, 1st District, Bucharest, Romania

Phone:0723250356

E-mail: adina.ghita@leaders.ro

Inapoi la toate stirile

Anunturi recomandate

reclame