Centrul de performanta CONIL


Centrul de performanta CONIL

MATEMATICA PENTRU OLIMPICI

Clasele  a III a/ a IV-a


In calitate de parinti dar si de profesori, ne dorim ca la un moment dat, micutii nostri sa poata exclama, atunci cand vine vorba despre matematica  …. Simt ca nu exista nici un secret, ca nu e ceva imposibil de realizat! Pentru ca acest lucru sa se implineasca, CONIL a cooptat in echipa sa profesori cu vasta experienta, creativi si dornici de a scoate la lumina calitati si abilitati nebanuite ale copilului dvs. Toate aceastea se vor realiza in cadrul cercului “Matematica pentru Olimpici”, coordonat de dna. inst. Cezarina Psatta.

ARGUMENT
Photobucket

Cele 3-4 ore de matematica din programa scolara nu sunt suficiente unui elev de performanta sa exerseze suficient competentele necesare pentru obtinerea de rezultate excelente la concursurile scolare.
Orarul scolii nu e suficient de flexibil pentru a se putea realiza in scoala o pregatire suplimentara cu copiii dotati.

CE PROPUNEM

Un centru de excelenta in care 8-10 copii cu drag de matematica sa descopere un loc in care matematica devine un joc, iar jocul ii pregateste pentru cele mai dificile concursuri scolare. (Cangurul, Euclid, Arhimede, Olimpiada ).

CAND?

In fiecare sambata, intre orele 9:30-11:00, copilul dvs isi va exersa mintea pentru ca ma apoi sa poata beneficia de o bine meritata relaxare in parcul situat in imediata vecinatate a locatiei noastre (Romniceanu) .

CINE ?

Orice elev (clasa aIII-a/ aIV-a) care obtine la testare un minim de 80 de puncte din 100. Testarea se va organiza in prima intalnire ce va avea loc sambata, 2 octombrie 2010, incepand cu orele 9:30.

CUM SE DERULEAZA PROGRAMUL ?

Programul va fi personalizat in functie de nivelul fiecarul elev. Copilul va lucra exercitii si probleme cu grad sporit de dificultate, de perspicacitate si  logica- matematica  sub indrumarea unui profesor creativ, cu vasta experienta in domeniu, autor de auxiliare didactice si carti in domeniul educatiei.

INSCRIERE

    Inscrierile se fac in perioada 1-30 septembrie 2010, pe baza unui formular de inscriere pe care il veti primi de la secretariatul Centrului de performanta CONIL, situat in str. Dr. Herescu nr. 29, sector 5. Alte detalii puteti obtine accesand http://blog.conilkindergarten.ro sau telefonand la 0721-914.034 sau 0723-680.866.

TARIF

    Tariful lunar pentru 4 sedinte de joc al mintii  este de 90 Ron. Taxa se va achita la inceputul fiecarei luni, fiind sub forma de abonament. Orele la care un elev absenteaza nu se reporteaza.


Alatura-te noua pentru a deschide poarta cunoasterii si a stiintei!


Acest articol poate fi preluat doar cu acordul scris al Mate.Info.Ro si intra sub incidenta legii copyrightului!



 

Inapoi la toate stirile

Anunturi recomandate

reclame