Consiliul Scolar al Elevilor 2010-2011


CE ESTE CONSILIUL ELEVILOR


“ Tu cine esti? Afla CNE te reprezinta ! ”


Consiliul Elevilor reprezinta o forma de organizare asociativa a elevilor cu un rol important în democratizarea scolii si a relatiilor profesor-elev.

Prin intermediul acestui organism, elevii îsi pot alege reprezentantii, pot formula puncte de vedere si pot elabora propuneri pentru îmbunatatirea calitatii vietii scolare. Modalitatile prin care sunt realizate aceste procese sunt determinate de cultura organizationala a scolii.


Consiliul Elevilor:

  • reprezinta interesele elevilor din învatamântul preuniversitar de stat si privat din România la nivel scolar, local, judetean si national;
  •  este structura consultativa, partener al Ministerului Educatiei, Cercetarii, Tineretului si Sportului (M. E. C. T. S.);
  •  este organizat si functioneaza conform Regulamentului – cadru aprobat prin Ordinul Ministrului Educatiei, Cercetarii, Tineretului si Sportului nr. 4247 din data de 21.06.2010, publicat în Monitorul Oficial.
Prin intermediul Consiliului Elevilor , singura structura condusa si organizata de elevi, pentru elevi , acestia pot contribui la îmbunatatirea societatii din care fac parte, fie ca îsi reprezinta un coleg în fata profesorilor, fie ca organizeaza activitati extrascolare: training-uri, concursuri, actiuni caritabile etc..

Amanunte:
Photobucket

Inapoi la toate stirile

Anunturi recomandate

reclame