C U R S U R I L E se reiau miercuri, 5 ianuarie, 2011


Cursurile semestrului I vor fi reluate în 5 ianuarie 2011 si vor dura pâna în 28 ianuarie. Elevii vor avea vacanta intersemestriala în perioada 29 ianuarie - 6 februarie 2011.

Cursurile din semestrul al doilea vor începe în 7 februarie 2011 si vor fi întrerupte în 15 aprilie pentru vacanta de primavara. Astfel, din 16 pâna în 25 aprilie 2011 elevii vor fi în vacanta de primavara, cursurile semestrului al doilea urmând sa fie reluate în 26 aprilie. Semestrul al doilea se va încheia în 17 iunie.

Elevii vor fi în vacanta de vara din 18 iunie pâna în 11 septembrie, cu o saptamâna mai putin decât în anul scolar 2009-2010.

PhotobucketTotodata, elevii nu vor merge la cursuri nici în zilele libere prevazute de lege.

Tezele
din semestrul I au fost sustinute pâna în 17 decembrie 2010, iar cele de pe semestrul al doilea, pâna la data de 20 mai 2011.

În situatii deosebite, bine fundamentate, în functie de conditiile climaterice locale speciale si de specificul scolii, inspectoratele scolare pot aproba, la cererea conducerii unitatilor de învatamânt, modificari ale structurii anului scolar. Structura anului scolar poate fi modificata cu conditia asigurarii unui numar de 177 de zile de cursuri, precum si cu posibilitatea ca toti elevii sa participe, fara restrictii, la examenele de bacalaureat si de absolvire.

Calendarul examenelor si evaluarilor nationale, al examenelor de absolvire, respectiv de certificare a competentelor profesionale, precum si calendarul admiterii în clasa a IX-a sunt aprobate prin ordine distincte ale ministrului Educatiei, Cercetarii, Tineretului si Sportului.

Inapoi la toate stirile

Anunturi recomandate

reclame