VEZI R E Z U L T A T E Bacalaureat 2011


        Primele rezultate de la bacalaureat au încept sa se afiseze. Contestatiile pot fi depuse pâna duminica seara, la ora 20:00.
        Emotii mari pentru parinti si absolventii de liceu. Desi erau asteptate abia duminica, primele rezultate de la bacalaureat au fost deja afisate pe site-ul Ministerului Educatiei si la licee.

        Duminica, între orele 16.00 - 20.00, vor putea fi depuse contestatiile. Solutionarea acestora se va realiza în perioada 5 - 7 iulie, iar afisarea rezultatelor finale are ca termen limita data de 8 iulie.


        Ministerul Educatiei a înregistrat 661 de eliminari la prima sesiune a bacalaureatului din 2011, candidatii dati afara de la test pentru frauda nemaiputând sustine examenul în toamna acestui an si nici în vara anului viitor.

        Din acest an, un candidat eliminat la examenul din vara lui 2011 pentru ca a fost prins copiind nu va mai putea participa la sesiunea din toamna lui 2011 si nici la cea din vara lui 2012. Ei vor avea dreptul sa se înscrie abia la sesiunea de bacalaureat din toamna lui 2012.

CLICK AICI PENTRU REZULTATE

Inapoi la toate stirile

Anunturi recomandate

reclame