TOATE SCOLILE din Vrancea, Buzau si Olt vor fi închise luni.


Situatia scolilor afectate de vremea nefavorabila - 5 februarie, ora 15.00

        Ministerul Educatiei, Cercetarii, Tineretului si Sportului a centralizat situatia furnizata astazi, 5 februarie 2012, ora 15.00, de inspectoratele scolare judetene. Potrivit raportarilor, se preconizeaza ca luni, 6 februarie, sa functioneze toate scolile din 20 de judete.

        În celelalte judete, situatia se prezinta astfel: 12 inspectorate scolare judetene au raportat suspendarea cursurilor în mai putin de 10 unitati de învatamânt, în timp ce alte 10 judete înregistreaza între 11 si 300 de unitati de învatamânt închise.
zapada
        În judetele Vrancea si Olt, inspectoratele scolare judetene au luat decizia suspendarii cursurilor în toate unitatile de învatamânt. În judetul Buzau vor fi închise toate unitatile de învatamânt în afara gradinitelor si scolilor generale din municipiile Buzau si Râmnicu-Sarat. Judetele Bacau (180 de unitati de învatamânt) si Botosani (141 de unitati de învatamânt) sunt cele mai afectate la aceasta ora. La nivel national, pâna în acest moment 1.195 de unitati de învatamânt s-a dispus suspendarea cursurilor pentru ziua de luni, 6 februarie 2012.

        Având în vedere ca situatia este dinamica, precizam ca Ministerul Educatiei, Cercetarii, Tineretului si Sportului va comunica o noua situatie dupa reuniunile comanadamentelor pentru situatii de urgenta de la ora 19.00.

Inapoi la toate stirile

Anunturi recomandate

reclame