O puteti sprijini pe Twitter pe Manuela Prajea în competitia Global Teacher Prize 2016


Ministrul Educației, Adrian Curaj, și-a declarat sprijinul pentru Manuela Prajea în competiția Global Teacher Prize 2016, lansând public un apel pentru promovarea excelenței românești.

Manuela Prajea, profesor de matematică la Colegiul Național "Traian" din Drobeta-Turnu Severin

"Mă alătur campaniei de sprijinire a doamnei profesor Manuela Prajea în acest concurs pentru că, prin toate eforturile sale, este un bun ambasador al României. Vă invit pe toți să îi fim alături pe Twitter, pentru că este un mecanism foarte important în această competiție", a spus ministrul, potrivit unui comunicat al Ministerului Educației Naționale și Cercetării Științifice, transmis vineri AGERPRES.

Ministrul Adrian Curaj a felicitat-o pe Manuela Prajea, profesor de matematică la Colegiul Național "Traian" din Drobeta-Turnu Severin, pentru performanța de a ajunge printre primii profesori nominalizați pentru premiul Global Teacher Prize 2016.

Potrivit MENCȘ, cei doi au discutat vineri despre competiția internațională la care participă profesoara, dar și despre mecanismele care pot fi utilizate pentru a aduce inovarea în procesul de educare.

În cadrul discuției "au fost atinse două subiecte importante: masteratul didactic, despre care ministrul Adrian Curaj a menționat că este o componentă importantă în ceea ce privește resursa umană din învățământul preuniversitar, și noul cadru curricular la care lucrează reprezentanți ai Ministerului Educației, ai Institutului de Științe ale Educației și specialiști cooptați în cadrul echipelor de lucru".

"Este esențial să aducem inovarea în procesul de predare-învățare, în modul în care profesorii noștri livrează conținuturile, dar și în ceea ce privește conținuturile educaționale puse la dispoziția profesorilor și a elevilor", a declarat Adrian Curaj.

El i-a propus profesoarei să fie alături de Ministerul Educației și să își folosească expertiza în demersurile care vizează cadrul curricular.

Inapoi la toate stirile

Anunturi recomandate

reclame