Zbor lin printre îngeri, Fluturica!


Infinit pentru mama. O campanie Observator realizata de Iuliana cu gândul la mama ei. Iuliana iubea copiii, iar ca reporter a vrut mereu sa le faca dreptate. La fel si dascalilor. S-a vazut asta în fiecare material care a purtat semnatura ei.


Iuliana, sau Fluturica, asa cum era alintata în redactie, era sefa sectiei Social. O sefa saritoare, mereu cu zâmbetul pe buze. Cunostea fiecare problema a colegilor si avea o vorba buna pentru fiecare. "Nu merita!" obisnuia sa le spuna celor abatuti.



Realitatea Iulianei era una frumoasa. Optimismul si iubirea ei se transmiteau prin toate reportajele. Despre mama ei, Iuliana vorbea ori de câte ori avea ocazia si tot spre ea alerga si aseara.



”stie ca o iubesc, am avut o zi la dispozitie cu ea doar sa o simt, sa o strâng în brate si sa o pup, dar ea stie ca toate aceste cuvinte pe care le-au scris copiii sunt si pentru ea”, spunea Iuliana. Iuliana nu mai poate sa ne faca sa zâmbim, sa ne ajute sa trecem peste momentele dificile. Nu mai poate sa ne transmita din optimismul ei incurabil. Pentru ca Iuliana nu mai este.


Avea doar 30 de ani si o viata frumoasa înainte. Acum, s-a dus sa-i faca si pe altii fericiti.

Dumnezeu sa o odihneasca în pace!

Inapoi la toate stirile

Anunturi recomandate

reclame