MyKoolio oferă gratuitate profesorilor până la sfârsitul anului 2016


MyKoolio oferă gratuitate în platformă profesorilor

        Începând cu 1 Martie 2016, platforma de e-learning MyKoolio vine în sprijinul tuturor profesorilor de învăţământ primar şi al celor de limba română şi matematică de învăţământ gimnazial, care doresc să folosească tehnologia digitală la clasă, oferindu-le acces gratuit la lecţii şi exerciţii până la sfârşitul anului 2016.

        Folosind MyKoolio la clasă, profesorii vor putea preda gratuit lecţiile de limba română şi matematică aferente claselor I-VIII într-un mod mai simplu, mai atractiv şi interactiv. Toate lecţiile din platformă sunt conforme cu programa şcolară în vigoare şi sunt însoţite de trei tipuri de exerciţii – exerciţii rezolvate, exerciţii de nivel uşor şi exerciţii de nivel mediu.

        Pentru că suntem mândri de profesorii care utilizează platforma noastră educaţională, la solicitarea acestora, vom atesta printr-o ADEVERINŢĂ (vezi model) că sunt deţinătorii unui cont de utilizator prin care accesează în clasă lecţiile de pe platforma MyKoolio.

        Tot ceea ce au nevoie profesorii pentru a putea proiecta lecţiile MyKoolio la şcoală sunt:

        Pentru a se crea un cont de Profesor în platforma noastră, trebuie urmaţi câţiva paşi simpli:

  • se creează un cont de părinte
  • se realizează autentificarea, după confirmarea contului
  • se accesează pagina Contul meu
  • se apasă butonul Sunt profesor
  • se completează formularul (acesta conţine date despre judeţul, şcoala/şcolile la care activează profesorul şi materia predată)
  • se apasă butonul Trimite,  iar din acest moment cererea de a deveni profesor MyKoolio este expediată către noi. După procedura internă de verificare a datelor primite, contul de Profesor va fi activat în maxim o zi lucrătoare.
  • se primeşte un e-mail de confirmare a activării contului.

        În viitor, ne propunem să dezvoltăm în platformă modulul Şcoala mea, care le va permite profesorilor să încărce pe platformă propriile lor exerciţii, să creeze diverse activităţi pentru elevii de pe platformă şi nu în ultimul rând să comunice cu aceştia.

Inapoi la toate stirile

Anunturi recomandate

reclame