Bacalaureat 2016 - Pregătire gratuită online


        Bacalaureat 2016, o poveste de succes. Adevărul şi SIVECO lansează un proiect educaţional performant dedicat pregătirii pentru examenul de BAC

        Adevărul şi SIVECO lansează un proiect educaţional performant dedicat pregătirii pentru examenul de bacalaureat. Adevărul îşi propune să transforme cifrele dezastruoase ale ultimilor ani într-o poveste de succes şi vine în întâmpinarea elevilor care se pregatesc pentru examen cu un proiect inovator: meditatii online gratuite.

        Proiectul e dezvoltat în pateneriat cu SIVECO, iar lecţiile sunt concepute de singura echipă din lume care a câştigat de două ori World Summit Award pentru eLearning şi eInclusion.

        „Copiii deprind cunoştinţe la şcoală, acasă, în cercul lor de prieteni, dar, mai ales, de pe internet. Dar pentru că internetul este o bibliotecă vastă şi uneori derutantă de informaţii, cheia stă în alegerea acelor surse credibile, acreditate, de informaţii şcolare. Pentru că susţine excelenţa în educaţie, Adevărul, împreună cu SIVECO, pune la dispoziţia elevilor, profesorilor şi părinţilor din România, absolut gratuit, o serie de lecţii în format electronic, un excelent mod complementar pentru pregătirea bacalaureatului!” declară Profesor Radu Jugureanu, AeL eContent Department Manager.

         „Adevărul continuă seria de meditaţii online începute în urmă cu patru ani. De data aceasta, pe lângă lecţiile în format video susţinute de profesori de prestigiu, vom avea o platforma inovatoare dezvoltată de SIVECO. Astfel, vom ţine pasul cu vremurile, elevii putând să înveţe mai rapid, accesând platforma de pe tabletă sau smartphone” afirmă Dan Marinescu, redactor şef Adevarul. 

         Începând din 29 februarie 2016 toţi elevii din Romania au la dispozitie gratuit pe meditatii.adevarul.ro o serie de lecţii digitale pentru matematică, informatică, logică, biologie, fizică, chimie, istorie, limba română, economie, filozofie şi sociologie.

         Lecţiile interactive sunt gândite astfel încât elevii să înveţe mai uşor, mai eficient şi să reţină mai repede informaţiile, prin diagrame şi hărţi interactive, simulări, experimente, exerciţii, teste şi jocuri educaţionale. 

         În perioada următoare, secţiunea va fi îmbogăţită şi cu teste care să-i ajute pe elevi să-şi verifice cunoştinţele acumulate. Parteneriatul dintre Adevărul şi SIVECO va continua cu dezvoltarea unor lecţii atractive şi pentru gimnaziu şi învăţământul primar.

Inapoi la toate stirile

Anunturi recomandate

reclame