Mesajul ministrului educației, după aprobarea metodologiei concursului de director pentru unitățile de învățământ preuniversitar


La putin timp după aprobarea Metodologiei privind organizarea si desfăsurarea concursului pentru ocuparea functiilor de director si director adjunct din unitătile de învătământ preuniversitar, ministrul educatiei nationale si cercetării stiintifice, Mircea Dumitru, a făcut o referire la importanta acestui moment spunând următoarele:
 
„A creat temeri si oarecare nelinisti. În egală măsură, a reusit să redea speranta. Din 12 septembrie dăm startul concursurilor pentru directorii de unităti de învătământ: grădinite, scoli, licee.
Vrem să ni se alăture profesorii care cred într-o schimbare reală a scolii românesti. Aceia care înteleg că educatia este singura sansă pentru fiecare dintre copiii din satul sau orasul lor.
Cred că este vremea ca toti profesorii care au fost, până acum, mentori discreti în viata elevilor lor, să se implice cu aceeasi dedicatie si în cea a scolii. Pentru că oameni ca ei vor produce adevărata schimbare.
Vă asigur că vom depune toate eforturile necesare pentru ca, la nivelul fiecărui judet, concursurile să se desfăsoare în cele mai bune conditii. Ne dorim un cadru intransigent, care să ofere oportunitatea ca cei mai buni profesionisti să ne conducă scolile.”
 

Mircea Dumitru

10.09.2016

Inapoi la toate stirile

Anunturi recomandate

reclame