SUPER OFERTĂ: Plachete gravate GRATUITE pentru directorii fără concurs


Mă ofer să le ofer (aproape) gratuit plachete pentru uşile birourile directorilor care nu au promovat concursul sau care nu s-au prezentat, pentru că li s-a spus că „vor veni ai noştri”.
Voi suporta toate cheltuielile realizării acestor obiecte, inclusiv transportul, pentru a veni în sprijinul acestor adevărate bastioane ale şcolii preuniversitare româneşti.
Nu ştiu dacă conştientizaţi prin ce calvar au trecut domniile lor, câte nopţi nedormite au avut, iar atunci când somnul i-a pătruns au avut coşmaruri cu monştri de talia lui Hatie sau Bush, care selectau pe X din şcoală sau pe Y de pe tărâmul celălalt şi îi aduceau să le strice tot ceea ce au clădit prin trudă şi efort în spiritul formării unei societăţi demne de eforturile lor.
 
Plăcuţele sunt realizate din alamă, de calitate bună, dimensiunile sunt la alegere, dar - vă rog! -  rezonabile. În privinţa culorilor, am şi aici o veste bună: puteţi alege orice culoare însă, mare atenţie, de curând se poartă „roşu”. Dacă peste un timp doriţi să faceţi o schimbare de nuanţă, mă anunţaţi şi se rezolvă pe loc. Singura condiţie contractuală pe care o pun, în calitate de, să zicem, „sponsor” este ca toate documentele şcolare pe care le semnaţi să poarte titulatura de pe plăcuţă. Este spre binele dumneavoastră, veţi fi uşor de recunoscut ca „victime ale regimului tehnocrat”. Nu, dacă vă gândiţi la o medalie nu pot acum... Efortul financiar ar fi prea mare. Tot legat de plăcuţe, dacă le doriţi dintr-un metal nobil, precum argintul, aurul sau, de ce nu?!, platina să ştiţi că vă trebuie o asigurare... de la inspectorat. Pentru asta, trebuie să mergeţi la omul cel mai de încredere şi să-l întrebaţi ce preferă.
 
Precum aţi observat, aveţi posibilitatea să marcaţi şi leaderul federaţiei sindicale. Nu trebuie să fie neapărat cel din federaţia căreia îi aparţineţi. Ei au luptat vitejeşte pentru drepturile dumneavoastră. Chiar dacă sunt leaderi de sindicat au făcut o derogare de la legile matematicii şi au modificat rezultatul calculului aritmetic 225 000 - 644 = 0 (!), unde 225 000 reprezintă numărul total al cadrelor didactice din România, iar 644 este numărul semnatarilor petiţiei online împotriva ORDINULUI 5080/31.08.2016 SI A METODOLOGIEI PRIVIND ORGANIZAREA SI DESFASURAREA CONCURSULUI PENTRU OCUPAREA FUNCTIILOR DE DIRECTOR SI DIRECTOR ADJUNCT DIN UNITATILE DE INVATAMANT PREUNIVERSITAR.
 

Am lăsat loc necompletat în dreptul Ministrului Educaţiei Naţionale pentru a selecta dumneavoastră numele ministrului actual sau al unui alt fost ministru care a susţinut puternic drepturile dumneavoastră.  Deasemenea, puteţi grava numele ministrului secretar de stat. Dumnealui a luptat pe cele două fronturi, şi pe cel din partea stângă şi pe cel din partea dreaptă a... plăcuţei.
 

În încheiere, vă sugerez să vă ocupaţi şi de drepturile elevilor. De la înalta funcţie pe care o aveţi puteţi milita ca aceştia sau... o parte dintre ei, să fie admişi la liceu fără concurs de admitere. Să trăiască şi ei bucuria şi împlinirea pe care o simţiţi dumneavoastră acum.
 
Cu respect,
prof. Cătălin Osiceanu
 

Inapoi la toate stirile

Anunturi recomandate

reclame