English Attack! si în România


English Attack! aduce învatarea limbilor straine în secolul 21

Serviciul online ce revolutioneaza învatarea limbii engleze în România, cu o abordare prin divertisment


        Bucuresti, 05 iulie 2011: Dupa 12 luni de testare a site-ului beta de peste 25.000 de utilizatori din întreaga lume, Entertainment Learning lanseaza astazi versiunea oficiala a site-ului de învatare a limbii engleze English Attack! în România. Site-ul este deja disponibil cu o interfata în limba româna (http://ro.english-attack.com), acesta fiind singurul site pentru cei ce învata limba engleza cu navigare, informatii utilizatori, texte de ajutor si continut disponibil integral în limba româna.

        Impactul complet al revolutiei Internet nu a fost vazut înca în domeniul educatiei, si, cu precadere, cele mai multe site-uri on-line de învatare a limbilor straine se bazeaza înca pe exercitii si structuri tipice metodelor pedagogice de la începutul secolului 20, cu mult îndepartate de interesul si motivatia celor care învata astazi. English Attack! îsi propune sa aduca învatarea limbilor straine în secolul 21, cu o abordare sociala inovatoare.

        „Cele mai multe metode de învatare a limbii engleze au înca o abordare destul de abstracta si liniara, English Attack! este axat pe captivare si motivare. Abordarea noastra utilizeaza un continut autentic si setea creierului pentru recompense, conectivitate si descoperire sociala" spune Paul Maglione, cofondator al Entertainment Learning.

        Gheorghe David, partener asociat al Assist Software, reprezentantul partener official de marketing pentru English Attack! în România, precum si partener tehnic pentru site, adauga: „Învatarea limbilor straine astepta o noua abordare, proaspata , bazata pe divertisment online, de ceva timp. Feedback-ul primit pâna în present pentru site în România a fost fantastic, si previzionam o crestere accelerata a numarului de vizitatori odata cu adaugarea interfetei în limba româna. Suntem acum in topul primelor 10 tari privind English Attack!.”

        English Attack! revolutioneaza modul de a privi si simti învatarea limbilor straine prin combinarea de videoclipuri, dictionare vizual tematice si jocuri, un bogat ecosistem de recompensare motivationala, si o comunitate de vorbitori ai limbii engleze.

        Video Booster-ele sunt exercitii distractive interactive multimedia, bazate pe scurte videoclipuri (între 1 si 3 minute) din cele mai noi filme, seriale TV, emisiuni de stiri si videoclipuri muzicale.

English Attack! are si Photo Vocabs, reprezentând dictionare vizuale referitoare la o întreaga varietate de subiecte.

        Cei ce folosesc English Attack! pentru învatare pot revizita periodic elementele de limba învatate în unitatile de studiu prin o gama larga de Jocuri Practice,jocuri create pentru a favoriza repetitia, reexersarea si provocarea ajutând trecerea elementelor învatate în memoria pe termen lung.

        Sistemul de punctaj si medalii, adoptat pentru cele de mai succes medii de jocuri video, creaza motivatii suplimentare pentru utilizatori si înlocuieste evaluarea conventionala cu note sau admis/respins.

        Si nu in cele din urma, functionalitatile sociale ale site-ului (comentarii, noi prieteni, mesaje) încurajeaza utilizatorul sa foloseasca engleza într-un context amical tolerant pentru învatacei, punând utilizatorii site-ului în contact cu vorbitori ai limbii engleze din întreaga lume si astfel creând o mai mare implicare personala privind învatarea limbii.

        Expunerea zilnica la o limba straina este deja recunoscuta ca un factor sine qua non în învatarea ei. Pe English Attack!, combinatia de continut nou, curent si real cu un acces simplu la scurte sesiuni de exercitii, creeaza conditiile ideale de utilizare frecventa a site-ului, si astfel o expunere frecventa (si a utilizarii) limbii engleze.

Inovatorul model de business al Entertainment Learning

        Cele mai traditionale site-uri de învatare a limbilor straine au adoptat un model de abonament, care adesea duce la un nivel ridicat de cheltuieli, atât în termeni de bani, cât si de durata perioadei de subscriere, pentru utilizatori, în special cei în intervalul de vârsta 15-35 de ani. English Attack! a adoptat, în schimb modelul "free-to-play» care în prezent se dovedeste a fi extrem de popular în rândul utilizatorilor de jocuri sociale online.

        Utilizatorul se bucura de folosirea gratuita a functionalitatilor site-ului, precum si accesul liber la un continut selectat, actualizat de zi cu zi. Accesul la intregul catalog de continut pedagogic este disponibil prin intermediul monedei virtuale a site-ului (monede Booster), cu care poate fi achizitionat un pasaport limitat ca timp de acces (Pass Booster). Utilizatorul are posibilitatea de a alege modalitatea de acumulare de monede Booster, fie prin utilizarea regulata a site-ului, fie prin cumparare directa sau prin participare la ofertele speciale afisate de partenerii comerciali ai site-ului.

        English Attack! a fost proiectat pentru a fi utilizat de catre fiecare elev în parte, ca o completare la alte forme de instruire, dar poate fi adoptat, de asemenea, ca o resursa de instruire de catre scoli, universitati, institute de limba si de companii.

        English Attack! a fost creat în colaborare cu profesori de limba engleza, engleza ca limba straina, si se bazeaza pe ultimele descoperiri ale neurostiintelor cognitive. Acesta este deja utilizat atât în clasa, cât si ca o platforma de teme acasa de catre multi profesori în mai multe tari.

Despre Entertainment Learning

        Entertainment Learning a fost fondata de binecunoscutii specialisti în media si divertisment, Paul Maglione and Frederic Tibout, care vad un potential imens în puterea divertismentului digital aplicat într-un mod diferit radical spre a ajuta oamenii sa învete limbi straine.

English Attack! a fost recunoscut pe scena europeana high-tech, cu statutul de finalist la o serie de competitii tehnologice ca Tech Crunch Paris, The Next Web (Amsterdam), PLUGG (Bruxelles), si a fost câstigatorul evenimentului Seedcamp Paris.

        Entertainment Learning a semnat acorduri de reprezentare comerciala cu parteneri din peste 15 tari, si continua sa extinda English Attack! în noi teritorii.

Despre Assist Software


        Assist dezvolta si promoveaza solutii software inovative în domenii emergente, precum aplicatii business de tip web-based, e-learning, e-commerce, e-payment, e-security, e-health sau enterprise & resource planning, solutii dezvoltate continuu ce îndeplinesc cu succes nevoile clientilor printr-o continua îmbunatatire a valorilor, cucerind noi arii de expertiza, perfectionând calitatea consultantei si serviciile de marketing. Axati pe media design, marketing, re-design al aplicatiilor, asistenta si activitati educationale, Assist a legat relatii de durata în toata lumea, atât în sfera business cât si în cea a educatiei.

Site-ul English Attack!:
Româna: http://ro.english-attack.com
Engleza: www.english-attack.com

Contact : romania@english-attack.com
Imagini si mai multe informatii la:
http://english-attack-romania.pressdoc.com
 

Inapoi la toate stirile

Anunturi recomandate

reclame